Thursday, December 2, 2021

Latest Posts

(Video) Jonida Maliqi maskohet për Halloween dhe tremb njerëzit në rrugë

Halloween është kthyer në një traditë tashmë edhe në Shqipëri. Mund të themi lirisht që kjo festë është i vetmi moment gjatë vitit ku çdo kush gjen kohën të maskohet si personazhet e tij të preferuar.

Të njëjtën gjë ka zgjedhur të bëjë edhe Jonida Maliqi, ajo ka realizuar në “Jonida’s Room” një grim profesional dhe fantazinë e saj e ka zhvilluar edhe më tej duke dalë në rrugë dhe duke trembur njerëzit. Reagimet e kalimtarëve janë epike!

https://youtu.be/mVyJ5xmihyk

Latest Posts

Don't Miss