I lëshoi dhe Bora pëllumbat! Dielli i doli, po ajo shkriu?

6 muaj më parë

Ditën e djeshme Bora Zemani ka publikuar një shkrim ku mes së gjithash kërkonte mos shkruheshin gjëra të pavërteta (sipas saj) dhe njëkohësisht shprehej se momentalisht nuk kishte asgjë me Donaldin.

Ndërkohë ky i fundit në postimin e tij u shpreh se shpresonte që të dilte dielli e të shkrinte bora. E mesa duket doli dielli!

Bora publikoi një foto me emojin e diellit, e tani nuk kemi faj ne, vetë ajo po jep shenja! Thuaj pastaj prap jo se kisha në atë kuptim, aq më tepër as me kohën sot nuk lidhet se na mbyti i ftohti!

Të ngjashme