Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

Tensionohet situata mes Fifit dhe Ilirit: Balerin i deshtuar!

Këtë herë kanë qenë Fifi dhe Iliri, që gjatë një bisede në dukje me shaka, kanë shkëmbyer batuta që më shumë tingëllojnë si ofendime e “thumba”.

Të dy të vendosur në dhomën e dënimit, aty ku gjenden që prej ditës së djeshme pasi kanë shkelur rregullat, Fifi e ka quajtur Ilirin “balerin të dështuar”.

Ndërkohë ai nga ana tjetër ia ka kthyer me ironi duke e quajtur “soprano”, e më pas “mezzo-soprano”.

“E di ti çfarë do të thotë mezzo? Gjysmë, gjysmake”, dëgjohet të thotë Iliri, referuar këngëtares.

Mirëpo, biseda vazhdoj dhe më tej duke u agravuar më shumë, gjë që bëri që Iliri të largohej i prekur.

Latest Posts

Don't Miss