Kryefjala Logo

Tavolinat më të bukura i shtron (definitivisht) vetëm Manjola

2 vite më parë

Ajo është një nga artistet më të njohura dhe më të dashura të skenës shqiptare. Manjola Nallbani i ka rezistuar për vite e vite me radhë skenës me artin dhe muzikën që ajo përcjellë tek publiku.

Por përveç muzikës Manjola duket se ka një tjetër talent. Ajo është një nga personazhet publikë shqiptarë që e adhuron qëndrimin në shtëpi dhe për rrjedhojë shtron në mënyrë perfekte tavolinën për familjarët e saj.

Ne na tërhoqën vëmendjen fotot që ka postuar në rrjetet sociale dhe vendosëm ti ndajmë me ju edhe në formë këshille, që në ditët kur nuk keni asnjë ide se si ti surprizoni familjarët tuaj mund ti hidhni një sy Instagramit të Manjolës.

43D66A35 20B4 41E6 84A4 865DE8B29DA2 0CE6C63D B9D3 4EEF 8A76 2279132B968C E783BEFF C1A0 45FF B62B 71C3B6FB5BA7 8F8101A3 457A 4C55 AEF3 8F3CE2E32CB4 8120C821 4D49 4BB1 BBC9 9215E53AAE1B

Të ngjashme