Kryefjala Logo

Suita bëhet ‘mollë sherri’ për çiftin.Çfarë ndodhi me Romeon dhe Heidin?

24 Prill, 2024 | 9:24 am

Produksioni surprizoi çiftin Romeo-Heidi me një suitë për t’iu larguar debateve në shtëpi dhe të relaksoheshin në praninë e njëri-tjetrit por ndodhi e kundërta.

Konkurrentja ishte mërzitur me banorin, sepse ai e la vetëm atë në suitën që “Vëllai i Madh” i surprizoi çiftin.

“Prekem se janë më të rëndësishme sqarimet me Julin sesa me hedh “funn” me mua”– i tha Heidi, megjithëse Romeo u shpreh se kjo gjë nuk është e vërtetë.
Heidi: Nuk po bëj lojë

Romeo: Ku u preke moj shpirtë?

Heidi: Prekem se janë më të rëndësishme sqarimet me Julin sesa me hedh “fun” me mua

Romeo: Ok, kështu do të më nxjerrësh mua? E mendon kështu? Ti i mendon më të rëndësishme debatet me Julin sesa të qëndroj me ty!

Heidi: Unë u mërzita

Romeo: E kuptoj

Heidi: Jo se kupton fare

Romeo: Të zihem unë me ty për Julin?

Heidi: Thuaj më fal

Romeo: Të thashë njëherë. Si vjen të më përmendësh Julin mua? Je në terezi?

Heidi: Çfarë bërë? Tani unë e kam fajin?

Romeo: Jo se ke ti fajin….

Heidi: Po unë u mërzita

Romeo: U mërzite dhe më shan mua. A je normale moj, më ka kapur koka?

Të ngjashme