Thursday, October 21, 2021

Latest Posts

Sara puth serish Rinianin dhe ka diçka per ti thene!

Diteve te fundit eshte folur gjate per nje puthje mes Sares dhe Rinianit ne backstage. Akuza keto qe ftohen dhe marredhenien e Atdheut dhe Sares.

Diten e sotme teksa pane videon qe puthja kishte ndodhur pa dashje dhe teksa ne studio po ironizohej si puthje shoqerore.

Sara eshte ngritur i ka dhene nje puthje Rinianit dhe ka thene: kjo eshte nje puthje europiane, pa ndjenje pa asgje thjesht u dha.

Nuk ishte e qarte arsyeja se perse Sara e beri kete madje edhe vete Riniani e pyeti nese donte te jepte ndonje mesazh apo jo.

 

Latest Posts

Don't Miss