Kryefjala Logo

Pse vajzat që ndahen nga vëllezërit Veshaj kthehen në “Cat Woman”?

16 Prill, 2022 | 4:11 pm

“Cat Woman” është gruaja mace, dashuria e jetës së Batman, e cila përjeton shumë histori për shkak të marrëdhiënies dashur-urrejtje. Madje ajo është kthyer në antiheroinë, edhe pse shumë luftarake.

Deri më këtu është çdo gjë në rregull, por dilema jonë është fakti pse të gjitha vajzat që ndahen nga vëllezërit Veshaj kthehen në “Cat Woman”. E para e nisi Aleksia Peleshi e cila pas ndarjes nga Romeo Veshaj bëri tatuazh “Cat Woman”, ndërkohë që dhe Beatrix ka realizuar klipin e këngës së re e veshur si “Cat Woman”.

Pse vajzat kthehen në “Cat Woman”, pasi ndahen nga ata? Kjo është një pikëpyetje e madhe edhe pse ndoshta ato nuk e dinë kuptimin e plotë ose mendojnë që janë luftarake. Edhe pse dyshoj se as ato vetë nuk e dinë pse e kanë bërë.

AB7B8B1C F0D2 4393 850E B58FEFDED453

6434FB9F 899F 4C5B 9666 8A3AC73F43D6

Të ngjashme