Kryefjala Logo

Përfundon marrëdhënia e Einxhel dhe Dj Dagz?

20 Prill, 2022 | 6:31 pm

Einxhel dhe Dj Dagz janë një ndër çiftet që dolën nga Big Brother, ndonse nuk ngurrojnë që dashurinë e tyre ta tregojnë hapur në rrjetet sociale dhe në intervista. Por ditëve të fundit na ka tërhequr vëmendjen mungesa e Dagz në ditëlindjen e Monikës, ku Einxhel ka shkuar vetëm.

Kaq mjaftoi që të mendonim se dyshja I kishte dhënë fund, por duket se jo. Dagz ka munguar në ditëlindjen e Monikës pasi ka qenë në concert jashtë shtetit, por dyshja vazhdojnë lenë dedikime të bukra në profilet e njëri tjetrit.

Einxhel dhe Dagz janë duke mbajtur një lidhje në distancë, ndonse jemi mësuar që ti shohim pjesën më të madhe të kohës së bashku.

Të ngjashme