Për lidhjen e Keisit me Lorencin nuk foli vetëm Sabiani por dhe prindërit e Kristit…

3 muaj më parë

Lorenc Hasrama ka pranuar publikisht se ka patur një lidhje me Keisi Medinin jashtë “BBV.”
E gjithë kjo situatë ka sjellë edhe reagimin e familjarëve  të Keisit dhe Kristit, me të cilin ajo pati një njohje të shkurtër brenda “BBV.”Sabiani, është treguar i ashpër me Lorencin ndërsa kërkon nga e bija që ajo të dalë nga jashtë shtëpisë.

Një reagim ka ardhur edhe në llogarinë zyrtare të Kristit në Instagram, ata theksojnë se Kristi nuk ka marrë asnjë kërkesë faljeje as nga banorët as nga Keisi.

Të ngjashme