Për 25 vitet e karrierës së saj Soni ka një surprizë për ju…

2 muaj më parë

Soni Malaj feston 25 vite në skenë. Ndaj artistja ka me menduar të realizojë recitalin e saj më 23 Gusht tek sheshi Italia. Këngëtatrja ka nisur prej disa javësh provat me bandën e saj muzikore, ku do të performojë “live” hitet e saj të paharrueshme por edhe këngë të reja të cilat i ka publikuar vitet e fundit.

Thuhet gjithashtu se edhe skenografia do jetë unike dhe si gjithnjë Soni do të ofrojë një show shumë dimensional.

Koncerti pritet te jetë një festë e madhe për të gjithë moshat prandaj dhe hyrja do jetë falas.

Të ngjashme