Saturday, December 4, 2021

Latest Posts

Pas perjashtimit nga Perputhen, Edi dhe Ada i japin fund njohjes!

Edi dhe Ada ishin dy konkurrentet e Perputhen qe shprehen hapur pelqimin per njeri tjetrin, pelqim kt qe i coi edhe ne perjashtim nga programi duke qene se dyshja ishin pare jashte se bashku.

Ndërkohë, dje përmes një statusi në Instagram ai ka bërë me dije se do shpërngulet në Zvicër dhe duket se në këtë mënyrë ka mbyllur çdo portë për Adën.

“Faza 1 e jetës time kaloi dhe po du me mbaru me qikaq. Faza 2 është karriera ime profesionist boxer. Kështuqë e mora vendimin me ikë prapë për Zvicër dhe me vazhdu jetën si pro-boxer”, ka shkruar ai.

Latest Posts

Don't Miss