Kryefjala Logo

Nuk ka më dyshime Atara është kopja e mami Orindës

14 Prill, 2022 | 5:59 pm

Orinda dhe Turi duket se kanë debate të forta mes tyre se kujt i ngjan e vogla e familjes Hykso, Atara. Por pas kësaj fotoje që ka postuar Orinda në rrjetet sociale nuk ka më dyshime … Ajo është kopja e mami Orit.

5195BA90 E1EF 4E9A 857B BEAE0EE047C9

B74F2B10 4BD2 4A88 82A3 CF52A92D882C

Nëse fotoja e parë (ku është Orinda bebe) nuk do të ishte e vjetër do ta kishim shumë të vështirë ta dallonim se cila është Orinda dhe cila është Atara.

Kështu që babi Turi na vjen keq, por Atara është “copy-paste” i mami Orit.

 

Të ngjashme