Kryefjala Logo

Nga takimi në kishë tek videoklipi, vazhdojnë dramat e Donaldit!

2 vite më parë

Gjatë kohës që Donaldi ka qenë në Big Brother ka treguar se takimi i parë me Borën ka ndodhur në kishë e që aty ai ka dashur ta puthë.

Tani më kënga e tij me Romeon dhe Elgitin është xhiruar pikërisht në kishë dhe puthja është pjesë e tekstit. Këto u kthyen në dramat e Donaldit.

E sic shprehen e komentuesit u bënë të besdisshëm. Ndonse dyshja po e shijon këtë vëmendje, shumë shpejt nga çifti më i dashur po kthehen në të besdisshëm! Jepini drejtim pra!

Të ngjashme