Kryefjala Logo

Burri ndërron jetë, Kozma Dushi e “ngjall” me këngën “ Eja o shoku ynë”

18 Maj, 2022 | 4:59 pm

Në kurthin e “Piranjave” ka rënë këtë herë këngëtari  Kozma Dushi. Këngëtari i hitit “Eja o shoku ynë” ka fituar gjithnjë vende të dyta në festivalet shqiptare ndaj dhe i kanë bërë së fundmi një kamera të fshehtë.

Ndaj u krijua një histori e pazakontë për nder të Komit. Një burrë në moshë i cili ishte në çastet e fundit të jetës shprehu dëshirën të takonte idhullin e tij Kozma Dushin.

Këngëtarit i ka ardhur keq për fansin e tij i cili i la amanet që nëse ndërronte jetë ai duhet t’i këndonte në varr këngën e tij të preferuar “Eja o shoku ynë”…

Kozma Dushi është personazhi më i pëlqyer për kamera të fshehta, pasi ai ka shumë të tilla.

Të ngjashme