Këngëtarja shqiptare nuk njeh frutat. Ngatërron mollën me pjeshkën!

2 muaj më parë

Rita Ora ka bërë një lidhje direkte me emisionin e mëngjesit“The Big Breakfast”. Gjatë intervistës zonja Waititi tha se “sapo pashë në tasin tim me fruta… një mollë të pluhurosur. Shikoni këtë! A mund ta shihni?”

Kaq ka mjaftuar që prezantuesja e emisionit ta ironizojë këngëtaren shqiptare duke i kujtuar se ajo që ka në dorë është një pjeshkë jo një mollë.

“Më vjen keq që po ta them, por ajo është një pjeshkë, jo një mollë”. Të tjerët shpërthyen në të qeshura ndërsa Rita u shtang dhe shihte me habi fruti që mbante në dorë. Mos vallë nuk e ka marrë ende veten nga martesa se helbete emocione të forta ka përjetuar nga ky hap i madh që ndërrmori?!

Të ngjashme