Saturday, January 29, 2022

Latest Posts

Habit Iliri:”Kjo eshte banorja qe do te lere shtepine kete jave”

Banoret te mbledhur se bashku nuk kane mundur ti shpetojne pyetjeve dhe hamendesimeve se kush banore do te braktise shtepine naten e se premtes.

Te gjitha jane ne nominim pas vendimit te Meridianit dhe ka qene Monika ajo qe ka pyetur Ilirin se kush mendon se do te largohet.

Pjese nga biseda:

Monika: Kush nga banorët mendon se do të dali?

Einxhel: Mos e thuaj nga zemra thuaje nga mendja

Iliri: Unë kam disa emra por mendoj se ti Monika
E habitshme kjo pergjigje duke patur parasysh afrimitetin qe ata gjithmone kane pasur por afrimi i Monikes me Donaldin duket se ka krisur jo pak marredhenien mes te dyve.

Latest Posts

Don't Miss