Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Ethet e nominimit! Kush duhet te ike sot nga BB VIP dhe pse?

Ethet e nominimit duket qarte se kane kapluar te gjithe banoret, e kjo tashme eshte e kuptueshme. Por kush duhet te ik sot dhe pse?

Epo ja ata me pak te famshmit ose me sakte ata qe u bene aty te famshem. Mendimi yne personal dhe basti qe po hapim me ju vendoset pikerisht per Kledin. E dini pse?

Doli fiks ai djali tradhetar qe luan me 7 porta e ne fund i humb topi fare. Doli tipike ai djali shqiptar i cili do te kap ca ti dale para.
Epo kete loje e luajti me partneren gjermane, Trixen e Arjolen tani me vetem po ja vari Monika se gocat jo e jo.

Surprizat ju bene, maska u tentua ti cirrej, doli e njehere i preferuari i publikut e kaq. Kledi s’ka c’ti jape me asaj shtepie, sa te haje buken kot me mire te shoqeroje partnerin e tij ne futjen ne emision Granitin.

E bukur per kaq sa zgjati e ik rregullo ato halle me ate grua qe ke lene ne shtepi!

Latest Posts

Don't Miss