Kryefjala Logo

Ermiona Lekbello ashtu(siç di vetëm ajo) kundër opinionistëve të BBVA

28 Mars, 2023 | 10:50 am

Ermiona Lekbello ishte një zbulim shumë i bukur për publikun por për fat të keq u skualifikua nga loja.
Ajo mori shumë dashuri nga njerëzit dhe duke qënë jashtë shtëpisë së BBVA.

Ermiona premtoi se do të kthehet më shpesh në Shqipëri dhe për të qënë sa më afër atyre që e duan,përdor rrjetet e saj sociale.
Së fundmi në një video në Instastory Ermiona ka folur edhe për opinionistat e BB duke qënë kundër mënyrës se si ata po mundohen të ‘edukojnë’ banorët.

“Nuk mund te hesht!
Pashë një sekuencë të BBVA dhe po dëgjoja analistët që po bënin edukatorët.
Në fakt dëgjova një analist, që po bënte edukatorin.
Janë burra dhe gra ata aty brenda në “BBV”, është elita. Po bëjmë edukim? Elitës? Burrave dhe grave që janë brenda? Që analistët kanë të njëjtën moshë, nuk e di paradokse, gjithsesi unë duhet të marr pjesë në ndonjë ‘Prime’. Mendoj duhet të bëjë ndonjë xhiro nga Shqipëria se do argëtoheni e do argëtohem dhe unë bashkë me ju.”
Ne mezi të presim Ermion!!

Të ngjashme