Dua Lipa foli më në fund për Rita Orën…

2 muaj më parë

Në një intervistë për “Line Of Best Fit”, artistja me famë botërore Dua Lipa tha se ndihej krenare që i përfaqësonte dy vendet por shtoi se do të donte që Kosova të njihej si vendi i saj dhe i Ritës.

“Pra, nëse dikush thotë: ‘oh, ku është Kosova?’, njerëzit mos të thonë që është mes Italisë dhe Greqisë, por Rita Ora është nga atje, Dua Lipa nga atje’”. Pra çudia ndodhi Dua foli më në fund për Ritën …

Pak ditë më parë Dua Lipa e mbylli turin e saj koncertor “Future Nostslgia” në Tiranë, ndërsa Rita Ora ishte e pranishme në Shqipëri në shtator të këtij viti.

Të ngjashme