Kryefjala Logo

Çfarë ndodhi gjatë publicitetit midis Julit dhe Meritonit?

24 Prill, 2024 | 8:54 am

Pas mbarimit të pjesës së parë të ‘Prime-t’ të mbrëmshëm, Juli dhe Meritoni janë përplasur me njëri-tjetrin dhe për ata që e ndjekin live,Meritoni e ka kërcënuar Julin duke i thënë se nëse ai vazhdon ta nënçmoj atij nuk do ti interesojë nëse janë në ‘BBV3’.

Debati ka vijuar me tone të larta teksa i kanë kujtuar njëri-tjetrit të gjitha ofendimet e thëna gjatë Big Brother.

Në një moment, tepër i revoltuar Meritoni është vendosur Julit përballë duke i bërtitur në fytyrë por ka ndërhyrë menjëherë Romeo për të qetësuar situatën.

Të ngjashme