Kryefjala Logo

Bruno nxjerr zbuluar Filloretën me Mevlanin!

16 Prill, 2022 | 2:48 pm

Bruno i Përputhen doli nga programi pas njohjes me Anën, por duket se sapo ka nxjerrë zbuluar Mevlanin dhe Filloretën. Këta të fundit kanë shprehur pëlqim që në program.

Ama supozohet që ata nuk duhet të dalin jashtë programi por mesa duket kjo nuk i ka penguar Filloretën dhe Mevlanin. Ose i ka penguar për faktin se teksa Bruno i ka kthyer kamerën nga ana Mevlanit ajo është fshehur pas kurrizit të tij.

Mesazhi është se si gjithë të tjerët edhe këta nuk do nxjerrin gjë në dritë kështu që vazhdojmë me të tjerët.

Të ngjashme