Beyonce ti je? Prisni pak është Oriola Marashi

2 muaj më parë

Beyonce është një ndër imazhet më të përfolur botëror jo vetëm për muzikën por edhe për pamjen e saj. Ku sigurisht çdo dalje komentohet gjatë.

Por mesa duket ne kemi Beyoncen tonë shqiptare, bëhet fjalë për modelen Oriola Marashi. Oriola ka lajmëruar se do të veshë të njëjtin fustan me Beyonce dhe ne mezi po presim ta shohim.

Një gjë është e sigurt, do duket thjesht një yll!

Të ngjashme