Antonela perlotet nga surpriza qe merr ne BB VIP

8 muaj më parë

Dita e sotme duket se ka rezervuar nje dhurate shume te vecante per Antonelen.

Antonela shpeshhere ka treguar per mungesen qe ndjen per motren dhe faktin se nuk di ende gjinine e bebit qe ajo do te sjell ne jete.

Nepermjet nje parashute Mariela e motra i ka nisur Antoneles nje mesazh ku shkruhet: Vazhdo perpara teze Ela! Nje moment ky ky konkurrentja eshte perlotur

Të ngjashme