Thursday, October 21, 2021

Latest Posts

Antonela largohet perfundimisht nga Perputhen?

Diten e sotme Perputhen ka vazhduar te diskutoje temen e Ledianes Antoneles dhe Mevlanit ku do te diskutohet gjithcka.

Por Bora u shpreh se Antonela refuzon te vije ne studio dhe te perballet me kete situate.
Mevlani eshte shprehur se nuk e kupton arsyen e kesaj sjellje sepse te tre jane ne te njejten situate.

Pas tij Lediana aludon se mes tyre mund te kete ndodhur dicka me shume meqe Antonela ka perdorur frazen qe Mevlani pk e perdor.

Por gjithesesi nuk dihet nese ky eshte vendimi perfundimtar i Antoneles apo ajo do te rikthehet serish.

Latest Posts

Don't Miss