Saturday, January 29, 2022

Latest Posts

Andi dhe Melisa rikthehen ne Perputhen, flasin per dashurine e tyre!

Ndonse nuk dolen cift nga Perputhen e paten shume akuza kundrejt produksionit. Mbremjen e sotme Andi dhe Melisa jane rikthyer ne Perputhen per te folur per dashurine e tyre dhe duke mos hapur debatet e dikurshme.

Andi tha se kjo eksperiencë iu vlen të gjithëve, dhe komentet e polemikat vijnë si e keqja pas gjithë kësaj aventure.

Megjithatë, ata iu dhanë një mesazh konkurrentëve të këtij edicioni, duke i treguar se nuk duhet të ndikohen nga opinionet dhe komentet e njerëzve.

Andi tregoi se gjëja që do donte të ndryshonte nëse do të mundej, tha shkurt: “Vajza që kam në krah”, megjithatë shtoi se i ka lënë të gjitha pas.

Gjithashtu Andi e Melisa treguan se jane duke bashkejetuar dhe e mbyllen me nje kercim!

Latest Posts

Don't Miss