Saturday, October 16, 2021

Latest Posts

Alvisa largohet nga studio e Për’puthen Prime. Konkurenti i ri është ish i dashuri i saj

Nje episod i paprecedente ka ndodhur gjate mbremjes se sotme ne Për’puthen Prime gjete prezantimit te nje djali te ri qe behet pjese e emisionit.

Fill pas prezantimit nga Bora, djali i ri i quajtur Hysen Rama hyn ne studio dhe vihet re reagimi i papritur i Alvises e cila kthehu koken nga nje rreze tjeter shikimi nga ky person.

Pas disa sekondash ajo çohet nga vendi ne gjendje te trishtuar duke dale nga studio e ndjekur nga Bruno. Mesohet nga vete Bora se Hyseni eshte ish i dashuri Alvises ku kane pasur nje lidhje tre vjecare dhe fill pas ndarjes kane kerkuar te behen pjese e Perputhen. Hyseni u shpreh se “rastesia eshte mbreti i botes”.

 

Latest Posts

Don't Miss