Saturday, October 23, 2021

Latest Posts

Ada turpëron Edin me dhuratën surprizë që ia jep në emision

Nuk kane te ndalur perplasjet e dy konkurentëve qe si fillim u menduan se do te ishin perputhja e pare per kete vit ne program. Ada me Edin tashme jane armiq dhe kjo u rikujtua dhe sot teksa Ada i beri nje surprize te pakendshme per figuren e Edit.

Ne mes te emisionit pas shfaqjes se takimit me Brunon, Ada nxjerr nje dhurate per Eduardi duke iu drejtuar per tja dhene.

Pas nxjerrjes se dhurates djemt ia plasen se qeshuri pasi pane nje biberon ngjyre roze dhe fjalet e Ades per Edin “Mbaje kete ta mbash ne goje sa her qe flet per mua, e ke dhe ngjyren tende”.

Edi pas ketij veprimi u duk i acaruar duke i thene “kete duhet ta fusesh ne nje vend tjeter”, duke ia hedhur ne drejtim te Ades biberonin.

Latest Posts

Don't Miss