Kryefjala Logo

A je akoma me Sarën, PM habit me përgjigjen!

18 Prill, 2022 | 8:38 pm

Sarah dhe Pm janë një ndër çiftet që dolën nga shtëpia e BB VIP, ndonse kanë qenë më të tërhequr se të tjerët.

Pajtimi dhe Sarah nuk janë shumë aktivë me njëri tjetrin ose të paktën kështu duken. PM ka qenë i ftuar ne “Barber shok”, ku është pyetur për marrëdhënien e tij me Sarën dhe jo vetëm.

“Po, normal që jam”- ka thënë ai, por më tej ka treguar se nuk është në planet e tyre dasma. Edhe pse le të themi në dukje janë pak si hallvë e ftohtë këta të dy!

Të ngjashme