Zbuloni pse po ndiheni pa fuqi dhe të plogësht pa asnjë arsye

1 vit më parë

Arsyeja kryesore lidhet me faktin se ndoshta nuk po pini ujë mjaftueshëm dhe organizmi juaj është i dehidratuar.

Jeni duke konsumuar produkte me përmbajtje të ulët të vlerave ushqyese duke marrë kalori boshe.

Nuk po flini mjafueshëm dhe mos harroni, konsumoni sa më shumë fruta të stinës për t’i dhënë trupit tuaj vitaminat e nevojshme dhe sheqerin për të cilin ka nevojë.

Të ngjashme