Vendet ku nuk duhet mbajtur kurrë telefoni dhe pse

12 muaj më parë

Ka disa vende ku nuk duhet ta mbani kurrë celularin, prandaj lexoni me kujdes.

•Në xhepa

Nëse mbani celular në xhep do të keni dhimbje barku dhe këmbe.

•Poshtë jastëkut

Do të zgjoheni keq dhe për më tepër do të ndjeni dhimbje koke për shkak të rrezeve të dëmshme.

•Afër fytyrës

Do të dëmtoni lëkurën pasi bakteret në telefon transmetohen menjëherë.

•Poshtë bluzave ose tek reçipetat

E besoni apo jo ka edhe njerëz që i vendosin këtu. Duhet të kuptoni se këto zona janë shumë delikate, prandaj ndikohen nga rrezet e dëmshme.

•Pranë fëmijëve

Ndonjëherë janë mjeti i duhur i shpërqendrimit për ta, por dëmi që shkakton në trupin e tyre është shumë më i madh.

Të ngjashme