Tradhëtia e femrave sot duket të jetë shumë ndryshe nga çfarë ishte 40 vjet më parë:

7 muaj më parë

“Femrat njihen të jenë më të ndjeshme ndaj presionit shoqëror sesa meshkujt dhe gjithmonë është hedhur më shumë presion mbi supet e femrave sa i përket sjelljeve seksuale. Gjithashtu ato tradicionalisht kanë më pak mundësi të tradhtojnë sepse janë më të prira të qëndrojnë në shtëpi me fëmijët”tregon Michele Binswanger,autore libri.

Sipas autores, arsyeja se përse shumica e femrave tradhtojnë është se ndjehen të padëshiruara nga partneri apo janë të palumtura në lidhje, prandaj këto shërbejnë si shtysë për të filluar një aferë jashtëmartesore.

Sot tradhëtia  ka ndryshuar përgjatë dekadave të fundit, sepse femrat e sotme kanë pritshmëri më të mëdha për jetën e tyre seksuale sesa para katër dekadave. Ato tani duan të eksperimentojnë dhe në përgjithësi janë më të pavarura.

Të ngjashme