Të vërtetat e hidhura që duhet t’i dini njëherë e mirë

1 vit më parë

1- Mesatarja e jetëgjatësisë së njerëzve është relativisht e shkurtër.

2- Ti jeton jetën që e krijon vetë.

3- Të jesh i zënë gjatë gjithë kohës nuk do të thotë se je produktiv.

4- Të mendosh dhe të veprosh janë dy gjëra krejt të kundërta.

5- Nuk ke pse të presësh për një kërkesë faljeje që ta falësh dikë.

6- Disa njerëz janë thjesht të gabuar për ty.

7- Nuk është puna e të tjerëve të të duan, por e jotja.

8- Ajo çfarë ke nuk është ajo çfarë je.

9- Disa dështime ndodhin gjithmonë para suksesit.

10- Gjithçka ndryshon, çdo sekondë.

Të ngjashme