Kryefjala Logo

Të fiksuar me embëlsirat?Jo më pas këtyre këshillave

6 Prill, 2022 | 12:29 pm

•Ushqehu 4/5 herë në ditë me porcione të vogla
Mjekët dhe dietologët thonë se kjo metodë ndikon edhe në uljen e dëshirës për ëmbëlsira.

•Analizat
Mungesa e kromit dhe magnezit në organizëm bën që njerëzit të kërkojnë ëmbëlsira.
Analizat do tregojnë nëse të duhet të marrësh shtesa me vitamina dhe minerale.

•Varësia psikologjike
Nuk mund të përmirësojmë humorin duke konsumuar ëmbëlsira.
Çokollata është vetëm lumturi momentale dhe një mashtrim psikologjik.
Dil me miq ose aktivitet fizik.

Të ngjashme