Kryefjala Logo

Studimi thotë se njerëzit nuk janë të lumtur kur flenë me partnerin por me..?

2 vite më parë

Të fjeturit pranë partnerit e përqafuar nuk është gjithmonë kënaqësi që të shoqëron gjatë gjithë natës,të paktën kështu thonë studimet.

Studimi i ri tregon se jo të gjithë janë të lumtur të flenë pranë partnerit të tyre sado e habitshme t’ju duket.
Kush i zëvëndëson partnerët?
Qeni!

Mesa duket kafshët janë më komode kur vjen puna tek ndarja e gjumit.
Sipas këtij studimi 1 në 5 njerëz do të preferonin më shumë të kishin afër qenin e tyre në shtrat sesa partnerin.

Qentë apo macet e shtëpisë janë më të menaxhueshme nëse keni nevojë për më shumë hapësirë në krevat për këmbët, për tu mbuluar me jorgan dhe nuk ju marrin batanijen gjatë natës nëse kanë ftohtë.

Madje as nuk do kundërshtojnë nëse do ti nxirrni nga krevati në një moment gjatë natës.

Kafshët shtëpiake ndikojnë gjithashtu në uljen e hormoneve tona të stresit ndaj edhe njerëzit ndihen shumë rehat pranë tyre.

Të ngjashme