Studimet thonë se çiftet që zihen kanë më shumë dashuri për njëri tjetrin

1 vit më parë

Sipas një studimi që është bërë së fundmi, 44% e çifteve të martuar në Amerikë besojnë se debatimi më shumë se një herë në javë e mban mardhnin e tyre të shëndetshme dhe produktive.

Në fakt çiftet që debatojnë shpesh, por gjithmonë në mënyre paqësore kanë shumë shanse të qëndrojnë bashkë për shumë kohë.

Pse?

•Debatimi është një shenjë pjekurie

•Të debatosh do të thotë që të intereson

•Debati e bën komunikimin më të lehtë

•Debati është një shenjë e një marrëdhënien të shëndetshme

•Ai bën lidhjen tuaj me te fortë

•Debati nxjerr në pah mendjemadhësinë e personave

•Nëse debatoni do të thotë që keni shumë shanse të qëndroni bashkë, kjo sepse i shprehni gjërat që ju duken negative

•Debati nxjerr në pah pasionin tuaj

•Zënkat “ju shpëtojnë” nga monotonia

Të ngjashme