Shenjat që sipas specialistëve tregojnë inteligjencë të jashtëzakonshme

1 muaj më parë

Shkencëtarët mendojnë se disa tipre personale dhe aftësi që nga shoqëria cilësohen si të meta,janë në fakt tregues të nivelit të lartë të aktivitetit në trurin e njeriut.

Ju tregojmë disa sjellje që tregojnë se keni inteligjencë superiore nga pjesa tjetër:

1. Ju ndodh shpesh që të shqetësoheni për gjërat të vogla e të parëndësishme

2. Ju pëlqen të bëni humor dhe shaka me njerëzit.

3. Jeni shumë tip kurioz për gjithçka ju rrethon.

4. Impresionoheni shumë shpejt ose shpërqendroheni shumë shpejt .

5. Ju pëlqen të ecni shumë.

6. Keni një vetëkontroll për tu psur zili.

7. Ju zë gjumi gjatë ditës herë pas here.

Të ngjashme