Shenjat e Horoskopit që nuk duan kurrsesi martesë!

7 muaj më parë

Demi

Demat gjithashtu e urrejnë idenë e martesës së hershme. Ata janë të pavarur dhe nuk duan të përfshihen në asnjë detyrim. Ata e dinë që martesa nuk është për të gjithë dhe shpeshherë e gjejnë lumturinë te vetja. Ata besojnë se njeriu duhet të marrë kohë për të marrë një vendim kaq të madh si martesa.

Gaforrja

Gaforrja preferon të jetë beqare sepse e duan pavarësinë e tyre. Ideja e martesës së hershme është e neveritshme për ta dhe ato futen kur njerëzit i pyesin për martesën. Ato besojnë fort se gjithçka po ndodh në kohën e duhur dhe se nuk ka nevojë të nxitoni për asgjë.

Peshqit

Peshqve gjithashtu nuk e pëlqejnë shumë idenë e martesës. Shkak për këtë janë përvojat e tyre të mëparshme, por edhe pritjet që kanë nga bashkëshortët e mundshëm. Ata besojnë fuqimisht se meritojnë më të mirën.

Shigjetari

Shigjetarët janë të mirë në marrjen e vendimeve. Intuita e tyre shpesh u sjell fat. “Shqisa e gjashtë” e tyre u thotë të mos martohen derisa të sigurohen se kanë gjetur personin e duhur.

Peshorja

Peshorja i urren martesat në rininë e hershme. Ajo do të preferonte të ishte vetëm sesa të zgjidhte dikë. Sigurisht, gjithçka është e vlefshme përpara se të merret një vendim. Për ta, martesa është një vendim llogaritës.

Të ngjashme