Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që rikthehet tek një ish i vjetër

27 Mars, 2023 | 2:24 pm

Jo çdo ndarje ka për qëllim të zgjasë dhe ndërsa mund të ketë disa argumente të zjarrta që çojnë në atë që ndihet si një ndarje e pashmangshme, ka shumë çifte që janë thjesht në dramën e të gjithave dhe jo në problemet aktuale të jetës reale ndaj edhe vendosin ti japin lidhjes një tjetër mundësi.
Cila?

•Peshqit
Nëse mendoni për këtë, kjo ndarje e fundit ishte e gjitha e gabuar pasi asnjëri prej jush nuk ishte investuar plotësisht për t’u ndarë dhe asnjëri prej jush nuk donte të ndahej.
Ju u ndatë dhe krijuat një trazirë të madhe drame vetëm sepse të dy ishit aq të zhytur në krenarinë tuaj sa harruat se realiteti është dëshpërimisht i vështirë kur jeni vetëm…sidomos kur ende e doni personin që sapo keni përfunduar lidhjen.

Ju do të ndjeni më shumë se keqardhje për zgjedhjen tuaj, do të ndjeni dëshirën për të ndaluar shtypjet dhe për t’u rikthyer së bashku me ish-partnerin tuaj.
Nuk mund të vazhdosh kështu.
Ndarja dhe trillimi nuk është vetëm qesharake, por edhe e kushtueshme dhe stresuese.
Ose vendosni një herë e mirë se do të qëndroni së bashku, ose do të përfundoni me të vërtetë.

Të ngjashme