Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që do të përballet me disa drama familiare

24 Nëntor, 2022 | 12:39 pm

Ne mund t’i duam prindërit, kushërinjtë, vëllezërit e motrat, etj,por kjo nuk është në të vërtetë çështja me rëndësi tani.
Kjo shenjë është gati për një luftë dhe nuk do të marri jo për një përgjigje.
Cila shenjë?

•Shigjetari
Kur drama vjen në qytet, ju zakonisht mbyllni dyqanin.
Ju jeni personi që mbylleni emocionalisht dhe nuk i kushtoni vëmendje teatrit të krijuar në situata familjare.
Por ja që ju do të tërhiqeni përsëri në një dramë të tillë familjare dhe për disa arsye do të ndiheni të detyruar të jeni paqeruajtës.
Kjo do t’ju bëjë të pyesni veten nëse kujdeseni mjaftueshëm për të ruajtur paqen, gjë që, pas inspektimit të mëtejshëm do të zbulojë se, jo, nuk ju intereson mjaftueshëm.

Ju e keni bërë të ditur se nuk jeni aq të tërhequr në dramën familjare sa mund të mendojnë ata dhe përsëri ja ku jeni, në zemër të saj.

Pra, me gjithë rezervën tuaj të çeliktë, ju ende arrini të jeni në mes të dramës që e bën një person të mendojë: nëse je kaq i shkëputur, atëherë pse je aty në radhë të parë?
Mungesa e shqetësimit tuaj është një akt. Ju dëshironi dramën dhe kjo është arsyeja pse ajo është atje.

Të ngjashme