Sekretet e modës që nuk i tregon askush

1 vit më parë

1-Zbehja e ngjyrave të xhinseve

Laji xhinset me ujë të ftohtë dhe do të kesh rezultatin e dëshiruar.

2-Të heqësh njollat e vajit

Apliko pudër bebesh në zonën e ndotur me vaj dhe lërë të qëndrojë gjatë natës. Nëse në mëngjes nuk është hequr përsërit procesin

3-Njolla grimi në rroba

Merrni shkumë rroje dhe hidheni në zonën e bërë pis. Mbajeni për 5-10 minuta dhe njolla do të zhduket.

Të ngjashme