Kryefjala Logo

Qëndroni larg këtyre shenjave nëse janë në kulmin e nervave

25 Maj, 2022 | 11:32 am

Ndodh që secili prej nesh del nga vetja duke nxjerrë anën e tij më të keqe, anën që nuk do të donte t’ia njihte askush dhe anën që edhe vetë personi nuk di se e ka.
Inatin!
Gjithkush ka mënyrën e tij të të shprehurit inatin, por dy shenjave të mëposhtme bëni mirë t’ju qëndroni larg.

Për kë po flasim?

1-Luani
Mbreti i xhunglës dhe mbreti i horoskopit njihet për natyrën e tij dominante,të fortë dhe të palëkundur ndaj në momente inati një Luan kthehet në një bishë.
Edhe pse përgjithësisht ruan qetësinë,nëse e bën të shpërthejë do ta bëjë në mënyrën më të keqe.

2-Akrepi
Si mund të mungonte Akrepi?
Edhe pse shenjë e qetë dhe e drejtpërdrejtë,nuk i druhen askujt kur vjen puna për të mbrojtur parimet e tyre.
Nëse e kuptojnë se po ju bie në qafë padrejtësisht nxjerrin një fytyrë që me siguri nuk e keni njohur kurrë dhe nuk i dihet asnjëherë si mund të shkojnë gjërat.

Të ngjashme