Puçrat,armiku i fytyrës i shkakton miku më i mirë i njeriut?

12 muaj më parë

Puçrrat janë gjëja më e urryer në fytyrën tuaj. Mirëpo, nëse vazhdimisht ju shfaqen vetëm në faqe, atëherë duhet ta keni të qartë që në këtë pjesë me diçka e irritoni lëkurën. Kjo “diçka” më shpesh bëhet me celular.

Në të vërtetë, celularët janë objektet më të ndotura të cilat i përdorni.

Hulumtimet kanë treguar që në ta gjenden më shumë shtresa bakteresh sesa në guacën e WC-së.

Nëse mendoni mirë sa shpesh e përdorni celularin do ta keni të qartë përse faqet tuaja janë bërë me vrima.
Ekzistojnë shumë mënyra që ta zgjidhni këtë problem.

Më e rekomandueshmja është të përdorni kufje pa tela (bluetooth) dhe rregullisht të pastroni celularin tuaj me fasoleta antibakteriale.

Të ngjashme