Kryefjala Logo

Paska një moshë kur femrat tradhëtojnë më shumë dhe ne e kemi zbuluar

14 Shtator, 2021 | 11:25 am

Në çfarëdo moshe që të jetë, qofshin në një lidhje apo beqare femrave iu pëlqen të bien ne sy dhe te joshen nga te tjerët. Tradhtia nuk është vetëm një fjale qe identifikon meshkujt, edhe femrat tradhtojnë.

Po cila është mosha kur frekuenca e kësaj te fundit është me e larte?

•Një studim amerikan i realizuar ne 48 shtete te ndryshme ka treguar se mosha 30 vjeçare është ajo kur femrat tradhtojnë me shume.

->Perse pikërisht ne këtë moshe?

•Sigurisht qe për shkak te “orës biologjike” e cila rrotullohet me shpejt ne këtë moshe. Nga ana tjetër fertiliteti nuk është ne maje, por zonjat “lulëzojnë” seksualisht.

•Studimi tregon edhe ndryshimet kulturore qe lidhen me tradhtinë.

Ne Azi ku ka me shume meshkuj se femra, përqindja e tradhtisë është shume me e ulet sesa ne vendet perëndimore.

Të ngjashme