Nuk jua thonë por meshkujt i urrejnë kto gjëra tek femrat

1 vit më parë

1-Gruaja emocionale

Burrat me të vërtetë urrejnë gratë, që bëhen emocionale në lidhje me absolutisht çdo gjë. Askush nuk është i përsosur, por gruaja që është vazhdimisht në gjendje histerike krijon shqetësim. Ajo ka një jetë, por ajo duhet të sillet rreth tij! Burrat nuk mund të pranojnë që gratë të vazhdojnë të gëzojnë hobit e tyre, ndërsa janë në një marrëdhënie. Kur ai bëhet pjesë e botës së saj, kjo vë shumë presion mbi të.

2-Telenovela dhe Reality Show

Ka vetëm 1 TV në shtëpi, burrat e urrejnë kur ata shikojnë telenovela dhe Reality Show. Ata preferojnë të shikojnë sport, lajme dhe dokumentarë.

3-Pazari

Pazari me një vajzë është një prej dënimeve më të rënda për një djalë. 24 orë nuk janë të mjaftueshme për një grua për të blerë një palë të brendshme.

Shumë e pavarur

4-Ndërsa pavarësia është cilësi që burrat admirojnë tek një grua, kur është me tepricë mund të shkaktojë më shumë dëm sesa dobi. Burrat urrejnë gruan e pavarur  sepse ajo nuk pranon asnjë kompliment, pavarësisht nga veprat, dhe nuk merr hapësirë reale për një burrë në jetën e saj, edhe në qoftë se ka dashuri.

5-Femrat xheloze

Burrat urrejnë gruan që është xheloze dhe veprojnë çmendur për shkak të saj. Krahasimi me të tjerë Burrat urrejnë kur gratë krahasojnë atë me tjetër njeri.

6-Shumë kohë që të vishen

Të gjithë burrat urrejnë këtë, ata e urrejnë kur gratë vishen për gjatë orë.

Të ngjashme