Njerëzit dhe gjërat që duhet të eleminosh për një jetë më të lumtur

7 muaj më parë

Vampirët e energjisë
Këtu hyjnë të gjithë ata që vijnë dhe të përcjellin negativitet, me ose pa arsye. Gjithashtu edhe shokët që të bëjnë të ndihesh keq, kur ke më shumë se kurrë nevojë për ta.
Ata që ankohen gjithë kohës.

Epo ç’të themi më shumë. Këta njerëz janë të mërzitshëm. Kush do të dëgjojë ankesa gjithë kohës.
Fatura, letra dhe gjithçka e ngjashme që nuk e përdor kurrë. Thjesht mblidhi në një qese dhe zhduki.
Zhduk çdo gjë ke në dollap dhe që nuk e ke përdorur prej vitesh.
Largo njerëzit negativ. Askush se do dikë që sheh vetëm të keqen tek gjithçka.
Mos rri e fiksuar me persona dhe histori, nga të cilat nuk përfiton as edhe një ndjesi pozitive.
Hiq dorë nga të punuarit jashtë orarit dhe fokusit të çmendur në punë.
Hiq dorë nga qëndrimi me orë të shumta në rrjete sociale.
Mos qëndro në punë që të paguajnë pak.

Të ngjashme