Nëse po lundroni nëpër këto ujra me partnerin,lidhja juaj po merr fund

7 muaj më parë

•Disa njerëz ndihen të lënë pas dore:

“I dashuri im qesh kur i tregoj arritjet në karrierën time dhe ajo çfarë dua të bëj… nuk më mbështet dhe mendoj vetëm se si ti provoj që është e gabuar”

•Dhe për të tjerë, gjërat tingëllojnë si kontrolluese:

“E dua të dashurin tim dhe gjithçka të tijën, por më streson pasi ai qahet dhe e prish gjithmonë. Po mendoj se karriera ime është më e rëndësishme se ai”.

•Nuk ka gjithmonë partnerë romantikë:
“Ndihem se e dashura ime po më çon drejt rrugës së ferrit. E dua deri në vdekje por negativiteti i saj po më vret. Nuk po di më se çfarë të bëj!

Ku grup njerëzish ka treguar në Vvhisper historitë e tyre duke nxjerr në pah dhe disa nga shenjat se lidhja është drejt fundit.

Të ngjashme