Nëse jeni në dyshim a po bie ose jo në dashuri me ty,ju tregojmë shenjat që po

2 vite më parë

Nëse ju thërret vazhdimisht

Janë tre arsye kur meshkujt e përdorin celularin: për punë, për urgjencë dhe për të dëgjuar zërin e dikujt. Dhe nëse ti nuk je sekretarja e operatorit telefonik që shfaqet në cellular, atëherë zëri në të cilin ai është i interesuar është zëri yt.

Ai nuk merr shumë mesazhe nga të tjerat

Vajzat u shkruajnë meshkujve të cilët ju shkruajnë atyre, apo jo? Pra, nëse ajo ka ndaluar së dërguari mesazh atij, do të thotë që edhe ai e ka bërë këtë. Ai është i interesuar vetëm në ty.

Ai ju kërkon këshilla

Çfarë duhet të vesh në këtë festë? A po dukem bukur me këtë flokësh? Çfarë ngjyre duhet ta vesh këmishën? – këto janë pyetje që meshkujt ia bëjnë dikujt që është tmerrësisht i dashuruar në të.

Të ngjashme