Kryefjala Logo

Mënyrat për të çliruar veten nga fati i keq, mallkimet dhe energjia negative

7 Gusht, 2022 | 12:31 pm

Askush nuk dëshiron fat të keq. Por kur keni një varg momentesh të pafat, mund të filloni të pyesni veten nëse jetoni nën një re gri.

Fati i keq mund të përshkruhet si një seri ngjarjesh që janë të dëmshme ose negative, dhe ndonjëherë njerëzit mendojnë se veprimet e tyre janë shkaku i fatit të keq.

Ka shumë mënyra për të hequr qafe fatin e keq, për të pastruar hapësirën tuaj nga energjia negative dhe për t’u ndjerë optimistë për mirëqenien tuaj.

1. Djeg temjan
Djegia e temjanit në shtëpinë tuaj është hapi i parë për të shmangur fatin e keq dhe energjinë negative.
Thjesht ndizni një shkop temjan dhe sillni atë në shtëpinë tuaj, duke e lënë tymin të përshkojë çdo cep në çdo dhomë.
Temjani me erë të fortë funksionon më së miri.

2. Mos i hidhni pasqyrat e thyera
Për të çliruar veten nga fati i keq, sigurohuni që të mos i hidhni kurrë pasqyrat që janë thyer.
Në vend të kësaj, ju mund t’i grini pjesët individuale në pluhur dhe t’i hidhni në erë, ose të merrni një pjesë të pasqyrës, duke përdorur reflektimin e Hënës së Plotë dhe duke e ndarë në copa. Pastaj, groposni pjesën e pasqyrës.

3.Kripë
Për të shmangur fatin e keq, duhet të spërkatni kripë në çdo cep të shtëpisë tuaj, si dhe nën çdo dritareje. Ju gjithashtu mund të laheni me kripë për të hequr qafe energjinë e keqe.

4.Plotësoni ambientin dhe shtëpinë tuaj
Për fat të mirë sistemimi i shtëpisë tuaj nuk është një detyrë shumë e vështirë për t’u bërë .
Kaloni nëpër seksione të shtëpisë tuaj, një nga një, duke hedhur poshtë çdo send që thjesht po zë vend.
Fshini dhe pastroni zonat me pluhur, lëvizni mobiljet tuaja për të lejuar që energjia të rrjedhë lehtë dhe t’i jepni të gjithë shtëpisë tuaj një ndryshim.

5.Përdor qirinj
Ndezja e qirinjve të bardhë ndihmon në largimin e energjisë negative, qirinjtë e zinj nxisin mbrojtjen psikike dhe qirinjtë blu ju ndihmojnë të lidheni me çakrat tuaja.

Të ngjashme