“Mendimet negative nuk më lejojnë të jetoj” Ju japim zgjidhje si të shpëtoni prej tyre

1 vit më parë

Hapi i parë:

Mos tento ti ndalosh!

Në këtë mënyrë, do të na duhet ta sfidojmë veten dyfish.

Mendimet negative shpesh na vendosin  një rreth mendor nga i cili është e vështirë të shpëtosh. Ti njohësh dhe t’ja pranosh vetes, është hapi më i rëndësishëm për të dalë nga rrethi e për të ristrukturuar mendimet.

Hapi i dytë:

Përpjekje!

Të ristrukturosh menyrën e të menduarit nuk është e thjesht, por nëpërmjet gjetjes së një mendimi alternativ, më pak kërcënues për VETEN, është një zgjidhje.

Teknikat e relaksimit si: relaksimi i muskujve, frymëmarrja e kontrolluar, yoga dhe meditimi, të realizueshme në kushte e jetës suaj të përditshme, duket se janë një zgjidhje në dorën tuaj për të pastruar mëndjen!

“Sa më shumë mendime negative, aq më shumë truri mësohet me praninë e tyre”- thotë Dr. Hanson.

Ndaj bëni kujdes!

Të ngjashme