Kryefjala Logo

Marrëdhënia në distancë merr fund për këtë shenjë horoskopi

25 Mars, 2023 | 1:13 pm

Durimi mund të jetë një virtyt, por dhënia e vetes pafund pas një dashurie në distancë dhe asnjëherë fizikisht të pranishme është vetëshkatërruese.

Çfarë kuptimi ka të besojmë në dikë nëse e dimë se ai nuk do të kalojë kurrë për ne?

•Peshorja

Ajo që ju pëlqeu më shumë në lidhjen tuaj në distancë ishte fakti që të dy nuk kishit nevojë të qëndronit gjatë gjithë kohës përballë njëri-tjetrit dhe kjo krijonte një atmosferë mirësjelljeje pa pasur nevojë të përballemi me realitetet ‘e shëmtuara’ të njëri-tjetrit dhe u bë disi zakon kjo lidhje dashurie vetëm me telefon.

Megjithatë, keni vënë re se partneri juaj duket i hutuar sikur mund ta ketë marrë vetë atë gjë që quhet ‘një jetë’.

Ata gjithashtu mund të humbasin ngadalë por me siguri interesin për gjithë mirësjelljen që përcakton marrëdhënien tuaj në distancë.

Sot do të vini re se gjërat nuk po funksionojnë si dikur, dhe për shkak të Hënës tranzitore me Uranin, madje mund të arrini në përfundimin se jo vetëm që kjo marrëdhënie do të marrë fund, por edhe se duhet.

Të ngjashme